Wednesday, 30 March 2011

Anti IsraHell!

Aq mmg anti giler2 ngan israel! manusia pling terkutuk atas muka bumi nih!!
Sbbnye,

“Tuhan akan membalas semua kejahatan warga arab, Tuhan akan menghancurkan keturunannya, menghabiskannya dan menghancurkan tanahnya dan Tuhan akan membalas mereka dengan seksaan yang pedih. Kerana itu dilarang semua bangsa Yahudi untuk memberikan rasa kasih sayang kepada warga arab, dan wajib bagi setiap yahudi untuk menembak riffel dan senjatanya ke arah dada dan kepala setiap warga arab untuk membunuhnya, kerana mereka itu makhluk yang jahat dan terkutuk
Itulah fatwa radikal yg dikeluarkan oleh  Paderi besar di Israel Ofadya Yosef (pengasas Parti Syas) bahkan die menyokong tindakan tentera Israel membunuh warga Palestin!

The other reasons anda WAJIB membenci israel :
I : Panglima Tinggi Perang Israel mengakui secara bahawa tentera Israel membunuh semua tahanan perang Palestin tanpa proses pengadilan!!

II :  Israel  melakukan pelbagai usaha untuk menghancurkan Masjid Al Aqsa dan Qubah Shakhrah sejak 50 tahun yang lalu dengan menggali bawah tanah masjid tersebut agar runtuh dengan sendirinya.

III : Israel mengabaikan 69 resolusi PBB..Cuba bayangkan kalau satu Negara Islam mengabaikan 1 resolusi PBB,apa tindakan Amerika ????

IV : Semua industri dan pejabat di Israel hanya boleh menampalkan iklan jawatan kosong dengan perkataan: “kerja kosong hanya untuk bangsa yahudi”!!

V : Kementerian Luar Negeri Israel membayar 6 syarikat media Amerika untuk menunjukkan imej positif Israel kepada masyarakat Amerika dan Eropah.

VI : Amerika memberi bantuan ketenteraan kepada Israel sebanyak 1.8 billion US$ setiap tahun.

VII :Israel meletupkan kediaman Diplomat Amerika dan menyerang kapal perang Amerika Liberty di perairan antarabangsa pada tahun 1967. Walaupun serangan itu telah mengorbankan 33 tentera Amerika dan mencederakan 177 lainnya, tetapi Amerika sama sekali tidak melakukan sebarang tindakan terhadap Israel. Hanya dengan alasan bahawa tentera Israel salah sasaran? Bayangkan kalau serangan itu dilakukan oleh Negara Islam?

No comments:

Post a Comment