Thursday, 31 March 2011

Minat Justin Bieber -BieberFever?!?!?

  After JB nyanyi lgu "Never Say Never",rse cam suare die best r plak...dulu ANTI giler2 ngan die nih (maklum r dengki sbb die famous sgt! haha )
  Bru umo 17 taun tpi famous nk mampos..kalah The Beatles (walaupun xpernah dgr psal band nih )..haha..
Skang nih da ade movie plak..fuhh,kaya dak nih (law jd gf die,bley kikis harta nih)..xP
21 april nih die nk wat concert kat malaysia...adoi! nk tgk tpi rse cam xbleh (mmg xbleh pon)

 Pape pon lyn jelah trailer movie die kat bwh nih..dijamin BEST!!!                                                                                                                               

Wednesday, 30 March 2011

Anti IsraHell!

Aq mmg anti giler2 ngan israel! manusia pling terkutuk atas muka bumi nih!!
Sbbnye,

“Tuhan akan membalas semua kejahatan warga arab, Tuhan akan menghancurkan keturunannya, menghabiskannya dan menghancurkan tanahnya dan Tuhan akan membalas mereka dengan seksaan yang pedih. Kerana itu dilarang semua bangsa Yahudi untuk memberikan rasa kasih sayang kepada warga arab, dan wajib bagi setiap yahudi untuk menembak riffel dan senjatanya ke arah dada dan kepala setiap warga arab untuk membunuhnya, kerana mereka itu makhluk yang jahat dan terkutuk
Itulah fatwa radikal yg dikeluarkan oleh  Paderi besar di Israel Ofadya Yosef (pengasas Parti Syas) bahkan die menyokong tindakan tentera Israel membunuh warga Palestin!

The other reasons anda WAJIB membenci israel :
I : Panglima Tinggi Perang Israel mengakui secara bahawa tentera Israel membunuh semua tahanan perang Palestin tanpa proses pengadilan!!

II :  Israel  melakukan pelbagai usaha untuk menghancurkan Masjid Al Aqsa dan Qubah Shakhrah sejak 50 tahun yang lalu dengan menggali bawah tanah masjid tersebut agar runtuh dengan sendirinya.

III : Israel mengabaikan 69 resolusi PBB..Cuba bayangkan kalau satu Negara Islam mengabaikan 1 resolusi PBB,apa tindakan Amerika ????

IV : Semua industri dan pejabat di Israel hanya boleh menampalkan iklan jawatan kosong dengan perkataan: “kerja kosong hanya untuk bangsa yahudi”!!

V : Kementerian Luar Negeri Israel membayar 6 syarikat media Amerika untuk menunjukkan imej positif Israel kepada masyarakat Amerika dan Eropah.

VI : Amerika memberi bantuan ketenteraan kepada Israel sebanyak 1.8 billion US$ setiap tahun.

VII :Israel meletupkan kediaman Diplomat Amerika dan menyerang kapal perang Amerika Liberty di perairan antarabangsa pada tahun 1967. Walaupun serangan itu telah mengorbankan 33 tentera Amerika dan mencederakan 177 lainnya, tetapi Amerika sama sekali tidak melakukan sebarang tindakan terhadap Israel. Hanya dengan alasan bahawa tentera Israel salah sasaran? Bayangkan kalau serangan itu dilakukan oleh Negara Islam?

The Biggest Loser 7

 Aq mmg ske tgk reality show camni...seme reality show aq nk msuk,cam 'The Amazing Race', 'Top Chef' (xreti msk pon),teringin nk jdi peserta reality show sbb aq mmg ske cabaran..tpi dlm byk2 reality show nih,aq pling ske The Biggest Loser Season 7 cause ade MIKE MORELLI (laki aq..haha)
  1st time tgk die dlm tb xhensem lngsung..die pon ade ckp xde pompuan pon ske kat die )':
Tpi lpas diseksa oleh Jillian(trainer dlm biggest loser) selama 12 minggu(agaknyelah),pergghhh....hensem giler skang..seme pompuan ckp die HOT!!
  Sygnye die xmenang..just dpt no.2(sobs,sobs..)....Pape pon ttp bangge ngan die cause die finalist termuda dlm sejarah TBL (bru 18 taun)..

                            cam atlete!!tough 2...haha
BEFORE n AFTER
hensem kan kan kan pas die kurus...
Ade satu episod paling sedih dlm TBL (kadang2 cam tgk cite hindustan plak ble tgk rancangan nih,huhu)
Time adik die ( Max Morelli ) nangis mse tgk abg die kurus sbb die rse die sorang jer gemuk dlm family tu..tpi skang die da kurus cam abg die..haha

Taylor Swift's Sweater!

Comey giler sweater panda taylor swift nih.....teringin nk pakai..hehe
  


course to choose after spm

adoi,pas da dpt result,tension plak pikir sal U mne nk apply....mmg pening nk wat keputusan..
abah suh ambik asasi undg2(tp aq xminat nk jd lawyer).umi suh apply U luar ngra..kwn plak suh ambik pelancongan(aq ske) tpi abah ckp byk maksiat ambik course 2,pas2 kne bl jar 3 taun,lame 2 beb..xmcm asasi,1 thn jer..mmg sakit pale pikir...